Website Ombouwen

Bestaande website in modern jasje

Je hebt een WordPress website laten bouwen door ons of misschien door iemand anders. Inmiddels wordt het tijd voor een frisse blik, iets nieuws. Smaken kunnen namelijk wel eens veranderen! Ook met de tijd meegaan kan een goede reden zijn om je bestaande website aan te willen passen. FMJ WebDesign heeft veel ervaring met bouwen, vernieuwen en onderhouden van WordPress websites.

Joomla website omzetten naar WordPress

Het is natuurlijk fijn wanneer je het beheer van je website goed kunt begrijpen. Complexiteit wil je het liefst achterwege laten. Heb je een tijd geleden voor een Joomla website gekozen, maar vind je het beheer eigenlijk te ingewikkeld? Dan is het mogelijk om over te stappen naar een WordPress website. Dit kunnen wij voor je regelen. En het goede nieuws? Je huidige content verdwijnt niet!

Joomla is een CMS systeem heeft veel goede, specifieke eigenschappen, maar het is niet het meest makkelijke systeem om mee te werken. WordPress sluit daarentegen beter aan bij de wensen en technische kennis van de gemiddelde gebruiker. Ook heeft WordPress veel handige plug-ins om te gebruiken voor je website. Het is een van de meest populaire en krachtige contentmanagementsystemen ter wereld en voedt meer dan 25% van het internet.

HTML website omzetten naar WordPress

HTML is een programmeertaal die wordt gebruikt voor het schrijven van webpagina’s. Het wordt op een makkelijkere manier gebouwd, maar een HTML website is tegelijkertijd ook erg statisch. Als je juist houdt van mooie designs en veel opties, dan past een WordPress website beter bij jou. Het oog wil namelijk ook wat.

Een HTML website omzetten naar WordPress kunnen wij voor je regelen. WordPress sluit goed aan bij de wensen en technische kennis van de gemiddelde gebruiker. Dit CMS systeem heeft veel begrijpelijke opties en interessante plug-ins.