Website laten maken

FMJ Webdesign past op maat gemaakte digitale marketing diensten zoals webdesign en online marketing toe op jouw onderneming. Wij werken graag samen met bedrijven en goede doelen om de online aanwezigheid uit te breiden.

Wij vinden het belangrijk zoveel mogelijk in detail te treden, iedereen heeft immers een eigen smaak. Door meer te weten over jou, je organisatie en/of dienst en persoonlijke smaak, creëren wij het perfecte webdesign voor jou. Hoe meer informatie, hoe makkelijker het voor ons is jouw exacte wensen te leren kennen en een nauwkeurige offerte op te stellen.

Het bespreken van bovenstaande informatie kan telefonisch, via e-mail of tijdens een vrijblijvend en gratis bezoek aan huis. De daaropvolgende offerte ontvang je binnen twee werkdagen. Na jouw goedkeuring gaan wij aan de slag. Binnen een week ontvang je de eerste versie die je online kunt bekijken. Op basis van jouw feedback ronden we de website verder af, geheel naar jouw wens. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

Jouw website komt altijd op je eigen naam te staan. Je bent dus altijd volledig eigenaar van de website en het domein.

Waarom kiezen voor FMJ WebDesign?

Iedereen heeft een eigen smaak

Je wilt je eigen identiteit of dat van je organisatie graag terug laten komen op je website. Het is dan ook belangrijk dat jij ons eerst meer vertelt over jou, je bedrijf, organisatie en/of dienst, wat je met je website wilt bereiken en, last but not least, je persoonlijke smaak wat betreft design. Hoe meer informatie, hoe makkelijker het voor ons is jouw exacte wensen te leren kennen en een nauwkeurige offerte op te stellen.

Van alle markten thuis

Je kan bij ons terecht voor al je wensen rondom webdesign. Waar moet je dan bijvoorbeeld aan denken? Wij leveren webdesign op maat, contentmigratie, on-page zoekmachine optimalisatie, integratie van social media en aanvullende opties zoals e-commerce. Eerder voltooide projecten kun je vinden onder het tabblad ‘Ons werk’.

Snelle Levering

De offerte ontvang je binnen 2 werkdagen. Na jouw goedkeuring, gaat FMJ WebDesign aan de slag. Binnen één week ontvang je de eerste versie, die je online kan bekijken. Op basis van jouw feedback, wordt de website verder afgerond tot deze geheel naar jouw wens is. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!
Jouw website komt altijd op je eigen naam te staan. Je bent dus volledig eigenaar van de website en het domeinnaam.

Twijfel dus niet langer over je gewenste website en neem vrijblijvend contact met ons op. Alle informatie kun je telefonisch met ons bespreken, maar ook via de mail of tijdens een vrijblijvend en gratis bezoek aan kantoor.